Heeft u

vragen?

Heeft u

vragen?

Heeft u

vragen?

Heeft u

vragen?

Reviews

Meer info

Reviews

Wat zeggen anderen over onze events

Afgelopen editie van de network high tea @ The Grand was een feestje. Het was voor mij de eerste keer dat ik een event van RNC bijwoonde - en direct een schot in de roos. De locatie, de spreker en ook de opzet waarin je gemakkelijk in contact komt met de andere bezoekers waren tip top in orde.

Een laagdrempelige manier om leuke nieuwe contacten op te doen. De setting was informeel en tegelijkertijd zakelijk en de sfeer gewoon ook echt gezellig. Ik ben er zeker een volgende keer weer bij!

Marre

Eigenaar Smit Club

Sinds juli 2022 bezoek ik verschillende netwerkbijeenkomsten van RNC Events. Vanaf het eerste event, ben ik onder de indruk van Rosalinda’s toewijding aan het creëren van een inclusieve omgeving voor zelfstandige ondernemers. De communicatie is prettig en professioneel. Ze geeft duidelijke informatie en zorgt ervoor dat alle deelnemers zich welkom voelen, ongeacht hun ervaringsniveau.

 

Wat Rosalinda echt onderscheidt, is haar vermogen om een sfeer van verbinding te creëren. Bij elk evenement kan ik zien dat ze er alles aan doet, om ervoor te zorgen dat de deelnemers met elkaar in contact komen en waardevolle relaties kunnen opbouwen.

Melissa Hoogdorp

Eigenaar Alignment Legal Support

Wat een fijne en open sfeer, vanaf moment 1 dat ik de zaal binnenliep. Fijne vrouwen, ambitieuze plannen en heerlijk eten. Top combinatie!

Odilia

Business Coach @ Boost

Wat een fijne middag met een mooie diverse groep vrouwen in mijn eigen stad Rotterdam dit keer! Heel goed verzorgd, RNC Events denkt aan alle details en maakt dat je een zeer welkom gevoel krijgt. Hun gedrevenheid om te verbinden is hartverwarmend, een aanrader de events van Fempreneur in the City!

Neeltje

Beeldschenker & Coach d.m.v. kunst en creativiteit

Zodra je aankomt bij een van de geweldige locaties die RNC Events gebruikt, krijg je meteen een heel welkom gevoel door founder Rosalinda en de mooie diverse groep vrouwen die op hun events afkomt.

Het is geweldig! De informele setting i.c.m. een gastspreker en een deluxe high tea zorgen voor een fijne middag vol met inspiratie, positieve energie en nieuwe, waardevolle kennis en connecties. De Network High Tea van Fempreneur in the City zijn echt een aanrader!

Nina

CDD Analyst

Ik heb verschillende goed georganiseerde Co-Work events van RNC Events bijgewoond. Tot in de kleinste details was alles top geregeld!

Tijdens de edities heb ik kennis opgedaan over interessante topics en verschillende inspirerende sprekers ontmoet. Ook heb ik veel collega-ondernemers leren kennen, in uiteenlopende vakgebieden. Wat mij verschillende keren is opgevallen, is dat alle bezoekers elkaar echt wat gunnen.

Naast een stukje netwerken, heb ik op deze dagen ook werk kunnen verzetten en kunnen bouwen aan mijn eigen onderneming. Een mooie aanvulling op mijn drukke werkweek. Een absolute aanrader en zeker ook voor jou, mocht je vaker “alleen” (net)werken.

Cindy Hunting

Eigenaar Hunting Compliance

We horen graag wat jouw ervaring is met ons! Laat jouw review hier achter

Blijf up-to-date!

Schrijf je in voor onze event alert om op de hoogte blijven over onze nieuwe events.

Interesse in event Druk op ctrl om meer aan te klikken